AKTUELNO

Po mišljenju stručnjaka, usne i te kako imaju šta da kažu o svom vlasniku.

Nekada, zahvaljujući usnama, možete da procenite kakva je neka osoba i da steknete malo konkretniju sliku o njoj ukoliko je tek upoznajete. Na ovaj način možete da procenite da li će vam odgovarati.

Široke usne kao kod Džulije Roberts govore o osobi s velikim krugom prijatelja, perfekcionistima punima života, spremnim da ostvare sve svoje snove.

Pune usne simbol su hrabrosti i poverenja, a obično ih imaju ljudi puni samopouzdanja koji mogu rešiti i najzamršenije probleme.

Usne u obliku srca ukazuju na nezavisne, zavodljive osobe koje se prepuštaju užicima u svemu što rade. Bez problema preuzimaju odgovornost za sve što rade, a imaju izraženu potrebu za ljubavlju.

Tanke usne, s druge strane, ukazuju na osobu koja je mirna, izbalansirana i intuitivna, vrlo posvećena detaljima, koja će napraviti pravi korak u najboljem mogućem trenutku. Ma koliko vam takve osobe delovale skromno, znajte da grešite, jer ambicije imaju napretek.

Usne okrenute prema dole daju tužan izraz lica, povučenost i tajanstvenost, no zapravo se radi o vrlo spretnim osobama koje su prilično izbirljive.

J. Stanković

#Karmin

#Usne

#psihologija

'