AKTUELNO

Neke žene tvrde da deluje...

Tako je bilo onih koji su tvrdili da nema ništa bolje od 100 slojeva lažnih trepavica ili usisavanja usana kojekakvim pomagalima, a u poslednje vreme jutjuberke mažu grudi pastom za zube kako bi ih povećale.

Sve je počelo kad je jutjuberka pod imenom "Naturalbeauty55" objavila video pod nazivom "Učvrstite obešene grudi za samo pet dana pomoću zubne paste". U videu je pomešala pastu za zube, brašno, krastavac i jaje, te smesom trljala grudi tri do četiri minuta.

Nije pokazala nikakve fotografije kojima dokazuje da njen trik zaista pomaže, tvrdi da je razlika ogromna.

- Jednostavan je, prirodan i delotvoran način kako učvrstiti grudi koje vise. Poput magije je - tvrdi ona.

Nakon nje blogerka Roski Brilanž mešala je pastu za zube i vazelin, ali se požalila da ne vidi promene.

Direktor londonske klinike za estetske operacije Kristofer Inglfild za britanski je Metro izjavio da pasta za zube ne može i neće povećati grudi.

- Nažalost, internet je pun lažnih saveta, vazelin i pasta za zube su obična glupost - rekao je on.

A ako mislite da su ljudi koji mažu grudi pastom za zube glupi, što biste rekli o onima koji je koriste kao test za trudnoću? Jer i oni postoje. Test funkcioniše tako da malo paste za zube stavite na tanjir, a onda dodate svoj urin. Prema onima koji zagovaraju test, pasta za zube promeniće boju ili se početi peniti ako je žena trudna. Prema ginekolozima, to će se dogoditi zbog kiseline u urinu, koja nema baš nikakve veze s trudnoćom.

#Pasta za zube

#grudi

'