AKTUELNO

Otvorena obuća leti jednostavno je preko potrebna, a nijedna od nas ne želi pokazati nesređena stopala sa suvom i zadebljalom kožom.

Otvorena obuća leti jednostavno je preko potrebna, a nijedna od nas ne želi pokazati nesređena stopala sa suvom i zadebljalom kožom. Znamo i to da nismo sve u mogućnosti, što zbog obaveza, što zbog ograničenog budžeta, da redovno posećujemo kozmetičarku i odlazimo na pedikir barem jednom mesečno.

Zato budite same svoj majstor i uredite stopala sastojcima iz kuhinje. Ovaj recept je jako povoljan i jednostavan, a sve što će vam je potrebno je:

– polovina zrelije banane

– kašika meda

Bananu gnječite viljuškom dok ne dobijete kašu i potom u nju umešajte med. Smesu ova dva sastojka nanesite na stopala s fokusom na pete na kojima je koža najtvrđa, pa ih obmotajte stopala prozirnom folijom i ostavite masku da deluje barem 15 minuta.

Zatim jednostavno odstranite foliju i operite stopala toplom vodom pa napravite piling turpijom za stopala. Nakon što stopala obrišete peškirom, nanesite kremu za telo, kako bi ih hidrirali. Ovaj tretman idealno je napraviti pre spavanja.

#Lepota

#Stopala

'