separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Ovog leta caruje prirodna razbarušenost


Dobra vest stiže od stručnjaka koji kažu da je ovog leta u trendu "divlji izraz", odnosno frizure koje izgledaju kao da su neuredne, a ne da svaka dlaka bude na svom mestu.


Tek što ste se isfenirali, a vaša kosa već u roku od sat vremena počinje da se kovrdža? Leti je veoma teško da se sačuva željeni oblik frizure, jer visoke temperature, a naročito vlaga, rade sa njom šta žele. Dobra vest stiže od stručnjaka koji kažu da je ovog leta u trendu "divlji izraz", odnosno frizure koje izgledaju kao da su neuredne, a ne da svaka dlaka bude na svom mestu.

Autor: Pixabay.com

Zato, zaboravite na fen, peglu i stajlere, koji ionako oštećuju krajeve i dodatno vas greju. Važno je samo da vam je kosa čista, pa je pustite da pada u prirodnim talasima ili je zavežite u visoki rep. U trendu su i punđe, koje ne samo da lepo izgledaju, nego vas i spasavaju od znojenja.

Trudite se da kosu ne češljate dok je mokra, jer je tada najslabija. Birajte češalj sa širokim zupcima, koji je najnežniji za raspetljavanje. Da biste nahranili vlasi, opredelite se za prirodna ulja - kokosovo, maslinovo ili orahovo. Nekoliko kapi i krajevi će zasijati, a ulje će ih sačuvati od sunca i hlora.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti