AKTUELNO

Herbafast tek krenuo u akciju!

Sudeći po zastupljenosti u medijima u ovom periodu, možemo slobodno reći da je mlada Anastasija Ražnatović u epicentru svih događanja i da je zvezdani trenuci i njenih „pet minuta“ uskoro očekuju. Pored brojnih obaveza kojima je zatrpana ovih dana, u jeku priprema za izlazak svog prvog singla koji javnost i njeni brojni fanovi željno iščekuju, stigla je i da donese sreću srećnim dobitnicima u izvlačenju nagradne igre koju je organizovao Herbafast.

Svečano izvlačenje je održano u petak, 15. juna na Adi Ciganliji, u kafeu Green Mill Pub. Razdragana atmosfera na izvlačenju je potpuno podigla raspoloženje svih koji su prisustvovali ovom događaju i niko nije imao utisak da je napolju skoro pa vremenska nepogoda, sa jakim pljuskom i grmljavinom.

Foto: Promo

Srećna dobitnica glavne nagrade je Slavica Pakaški, koja će uživati u besplatnom letovanju na Kritu za dve osobe sa svim plaćenim troškovima. O svim detaljima i podacima nagradne igre možete se informisati klikom na sledeći link.

Ali, ako ste pomislili da je sada sve završeno, prevarili ste se. Naime, Herbafast akademija, koja je za relativno kratko vreme postala lider u konceptu zdravog života i mršavljenja, sprema novi talas nagrađivanja svojih vernih korisnika. Ovaj koncept čini udruženo delovanje Herbafast proizvoda za mršavljenje, zajedno sa propisanim mesečnim planom ishrane od strane lekara-nutricioniste i mesečnim planom treninga sa personalnim online trenerom. Za kratko vreme Herbafastov program zdrave ishrane i mršavljenja osvojio je brojne pratioce i korisnike, pre svega odličnim rezultatima i zadovoljnim korisnicima koji svakodnevno dele svoja pozitivna iskustva sa Herbafastom.

- Drago mi je da ste podelili moje iskustvo, nadam se da će ohrabriti ostale koji se dvoume da probaju Herbafast, evo javljam vam novi rezultat- 4 kg za 10 dana. Još jednom hvala što postojite. Herbafast <3!

Foto: Promo

Foto: Promo

- @Herbafast dragi moji, vi nemate pojma koliko su vaši proizvodi dobri. Ja sam za 9 dana smršala 2 kg, taj divan osećaj vam ne mogu opisati. Poslaću vam slike da vidite razliku.Veliki pozdrav iz Švajcarske. <3!

Herbafast akademija nastavlja punom parom sa motivacijom i radom u letnjem periodu kako bi korisnici i pratioci u što boljoj formi dočekali vrele letnje dane i zadovoljno se osećali u kupaćim kostimima na plažama širom planete. Spremne su i nove nagrade i izazovi za verne korisnike. Da biste bili u toku i na vreme se prijavili i učestvovali u novim igrama i iznenađenjima, pratite sva dešavanja na Herbafast akademiji, kao i na Herbafast facebook i Herbafast instagram strani .

Ovog leta se maksimalno zabavite, osvajajte nagrade i dovedite svoj izgled do savršenstva uz Herbafast proizvode! Budite uz Herbafast!

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

'