separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

PRAVILNO NANOŠENJE KREME ZA SAMOPOTAMNJIVANJE! Evo kako da vam boja duže traje


Neujednačena boja, narandžaste mrlje i nejednako ispiranje… Kako vam se takve stvari ne bi događale, zapamtite sledećih nekoliko saveta iz proverenih izvora.


1. Obavezno uradite piling pre svakog nanošenja

Ovo bi se moglo nazvati presudnim korakom. Priprema kože je jako bitna kako biste uklonile mrtve ćelije ili veštački ten koji ste naneli pre nekoliko dana. Napravite temeljan piling kako biste bile sigurne da je vaša koža u potpunosti čista i glatka.

2. Odaberite proveren proizvod

Tržište je prezasićeno ovakvim proizvodima, posebno u poslednje vreme i izbor nije jednostavan. Ipak, živimo u digitalnom dobu i lako je videti koji proizvodi drže titulu najprodavanijih i koji imaju najbolje recenzije. Odaberite proizvod koji garantuje maslinast ten.

3. Nanosite proizvod rukavicom

Ovo je veoma bitan korak jer ćete tako postići najbolje rezultate. Nanošenje prstima može rezultirati neujednačenom bojom i žutim dlanovima, što nikako ne želite.

Autor: Pixabay.com

4. Depilacija ili brijanje pre nanošenja kreme

Nikako nemojte da preskočite ovaj korak pre nanošenja proizvoda zasamopotamnjivanje. Ako uradite depilaciju nakon toga, uklonićete i veštački ten.

5. Ne zaboravite da hidrirate kožu

Kako bi vaš ten izgledao preplanulo što duže i kako se ne bi izbrisao na nekim mestima na telu, svakodnevno se, barem jednom dnevno, namažite hidratantnim losionom za telo. Laktove, kolena i zglobove mažite i dva do tri puta na dan.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti