AKTUELNO

Ukoliko vam se ovo događa, vreme je da promenite kremu za lice.

Nije nimalo lako negovati lice, a mnoge žene imaju običaj da same kupuju kreme za lice bez prethodne konsultacije sa kozmetičarem ili dermatologom. Zato žene često imaju problem da pronađu kremu koja im zaista odgovara, a ima i onih koje ne znaju da prepoznaju znake koje im lice šalje da su izabrale pogrešnu kremu.

Svrbi vas lice

Ukoliko imate osećaj da vam kože ne diše nakon što ste naneli kremu i počinje da vas pecka i svrbi, to je jasan znak da odmah treba da promenite kremu.

Šminka spada sa lica

Hidrantna krema je obavezna u svakodnevnoj nezi kože lica. Nju obavezno treba da nanesete pre šminkanja, a ukoliko vam se događa da šminka nakon toga neće da vam ostane na licu, to znači da je krema koju ste stavili "preteška" za vašu kožu i da odbija da upije kremu.

Otkud ove bubuljice

Primetili ste da vam na licu izbijaju bubuljice češće i da se teško povlače - vreme je da uzmete kremu koja u sebi nema ulja ili je namenjena masnoj i mešovitoj koži.

Imate lišajeve oko usana i na jagodicama

Ukoliko stalno imate osećaj da vam je lice suvo i da vas zateže, krema koju ste odabrali nije dovoljno hidrantna. Ukoliko se još pojave i lišajevi na koži, vreme je da uzmete drugu kremu.

#Lepota

#krema

#lice

'