AKTUELNO

Pravim izborom odeće možete u trenu izgledati mršavije, a isto tako pogrešnim izborom možete vizualno dodati kilograme.

Saznajte koje to modne trendove ne treba da pratite ako želite odećom da prikrijete koju kilicu viška.

Pogledajte spisak stvari koje trebate da izbegavate:

Prozirni i mrežasti odjevni komadi

Prozirno i mrežasto dodatno naglašavaju problematične delove poput stomaka, ruku i bedara. Ako se ipak ne želite odreći takve odeće, onda je nosite suptilno – na primer, ispod mrežaste tunike obucite majicu bez naramenica i majicu.

Široka odeća

Oversize je u trendu već nekoliko sezona, a za njihov kroj se koriste mekše i opuštenije siluete, zaobljena ramena, lepršave suknje i široki rukavi slični davno popularnim šišmiš rukavima. Međutim, kombinacija šire košulje i farmerice šireg kroja može vizualno dodati kilograme. Mnogo bolji izbor su uske farmerice u kombinaciji sa širokom košuljom ili tunikom.

Upečatljivi printovi

Ne preporučujemo vam nošenje upečatljivih printova ako želite izgledati mršavije. Ako ipak želite da ih nosite, onda nosite samo jedan odevni predmet s printom u zamagljenom ili zemljanom tonu. Nikako ne mešajte printove osim ako nisu otvoreniji.

Prorezi na predelu struka

Haljine s prorezima na predelu struka odlično stoje ženama s figurom peščanog sata i istaknutim trbušnjacima. Međutim, žene s kruškolikom građom tela ili šlaufićima bi trebale da izbegavaju ovakve haljine. Ako želite da nosite odeću s prorezima, izaberite onu s prorezima na rukama i gornjem delu leđa.

#Garderoba

#moda

#Žena

'