AKTUELNO

Ukoliko volite putovanja i nekom prilikom se nađete u gradu svetlosti, ove spa centre morate posetiti.

Zbog neverovatno burnog i brzog života koji većina ljudi danas vodi, mesto za relaksaciju i odmor je od presudnog značaja. Pariz je grad koji vam upravo može ponuditi to, mesta na kojima ćete se odmoriti i regenerisati vaše telo i duh.

Ukoliko se nekad nađete u Parizu, ova tri spa centra su nezaobilazan izvor uživanja.

Spa Le Bristol

Le Bristol je jedini spa u Parizu koji u svom kompleksu poseduje Rusku sobu. Upravo se ovde održavaju tradicionalni ruski tretmani koji vam pomažu da brže i na bolji način regenerišete svoje telo. Ovaj tretman traje 2 sata i 40 minuta i košta 450 dolara. U parnoj prostoriji ćete se osloboditi toksina, dok ćete imati priliku da probate specijalne sokove za detoksikaciju koji će vam dodatno očistiti organizam.

Kada se tretman završi, produžite u prostoriju pored, koja sadrži sjajan bar gde možete popiti čašicu odlične vodke.

Martine de Richeville

Richeville je lokacija koja je dobro poznata svim ljudima koji brinu o svom telu. Ovaj spa centar dobio je legendarni status jer pruža savršenu uslugu koja nudi odličnu anti-celulit masažu i sjajne programe za opuštanje i regeneraciju.

Pored toga što vam opušta i obnavlja telo, Richeville centar je fokusiran i na "duh" svojih klijenata, pa ovde možete otići i na kurseve koji će vam pomoći da poboljšate samopouzdanje, kako biste imali bolju sliku o sebi.

Four Seasons Hotel George V Spa

George V je mesto na kome možete uživati u čarima mnogobrojnih bazena, sauna, fitnes soba i teretana. Pored aktivnosti koje vam poboljšavaju fizičko stanje i kondiciju, ovde možete uživati i u savršenom pedikiru, manikiru i poraditi na vašem izgledu uz pomoć odličnih frizera i dermatologa. Ako ikada budete posetili ovaj hotel i spa centar, obavezno probajte "šetnju kroz Versaj". Ovaj tretman će vas maksimalno relaksirati, a vaša čula biće opuštena uz pomoć aromatičnih čula i lekovitih masaža.

Autor: S. Antonić

'