separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

PO SAVETU VIKTORIJINIH ANĐELA - Ove namirnice se NIKADA neće naći na jelovniku poznatih modela!


Figura iz snova i nije tako nedostižna...


Devojke sa modne piste brenda “Victoria’s Secret” izgledaju fantastično, ali, verujte nam, verovatno se ni ne sećaju kad su poslednji put okusile parče torte ili griz sočnog hamburgera.

Drastični režim ishrane i vežbanja kojim se podvrgavaju ove devojke pre revije već je svima poznat, a donosimo vam i listu stvari koje, prema sopstvenim priznanjima, slavne manekenke nikad ne jedu.

Žizel Bundšen - Lepa Žizel nedavno je otkrila kako ona i njen suprug praktikuju strogu dijetu tokom cele godine i jedu samo organske proizvode. Ono što ne konzumiraju nalazi se na ovom spisku: kofein, šećer, mlečni proizvodi, gluten, so, veći deo voća, paradajz, gljive, paprike.

Miranda Ker - Miranda je poznati pobornik zdravog načina života i organske ishrane, ali ponekad zna i da pretera. Na primer, Miranda uvek ljušti jabuke i jede samo koru, a ostatak baca. Ipak, ne treba preterivati sa kalorijama…

Karolina Kurkova - Dugonoga plavuša malo je razumnija od svojih kolegica, i odbija da jede samo genetski modifikovanu hranu.

Tejlor Hil -  Nova nada Viktorija sikrita posebno prezire jednu namirnicu i nikad ne jede – a to je luk!

El Makferson - El ne isključuje određene namirnice sa svog menija već postupa razumno – manje mesa i mlečnih proizvoda, a više voća i povrća.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti