separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

VREME JE ZA ŠIŠANJE! Najveći letnji trend je OVA frizura, a NIJE PREKRATKA! Poznate dame je obožavaju! (FOTO)


Leto je godišnje doba kojem se mnogi raduju, ali i u kojem se odlučuju na radikalne promene, barem kada je kosa u pitanju, jer nema boljeg razloga za šišanje s obzirm na visoke temperature i letnje vrućine.


Za one koji su posebno vezani za svoju kosu, šišanje je prilično hrabar potez, međutim postoje frizure koje ga olakšavaju, a jedna od njih je frizura bob dužine do ključne kosti jer je idealna letnja frizura za sve dame koje žele nešto kratko, ali ipak ne prekratko.

Razlika između klasičnog boba i boba dužine do ključne kosti je ta da je klasičan bob uvek iznad ramena. Ova frizura veliki je hit i među holivudskom elitom pa su mnoge zvezde u poslednje vreme skratile svoju kosu upravo na ovu dužinu.

Frizer poznatih, Heri Još, rekao je da je velika prednost ove frizure činjenica da ćete kosu moći i dalje da vežete u rep. On će biti nešto kraći, ali je moguć, a mogućnost vezivanja kose u rep mnogima je jako bitna u letnjim mesecima.

Osim što je duža od klasičnog boba, ova frizura je i slojevitija, a vrhovi su "mekši" i celom izgledu daju dodatnu dozu privlačnosti, umesto krutog izgleda koji donosi bob u stilu urednice "Voga" Ane Vintur.

View this post on Instagram

@juliaroberts ❤️ new ✂️#sergenormant

A post shared by Serge Normant (@sergenormant) on

Bob frizura ove dužine odlično je osveženje za dugu kosu jer je kosa još uvek dovoljno duga za vezivanje repa ili za pravljenje lokni. A i održavanje je jako lako, smatraju frizeri.

Bilo da vam je kosa ravna ili kovrdžava super će izgledati u dužini do ključne kosti, a prilikom šišanja je bitno da se napravi tekstura u vrhovima kako bi ona što mekše i neobaveznije padala.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti