AKTUELNO

Frizura za koju vam doslovno treba 5 minuta!

"Undone bun“ je frizura koja prevazilazi rekorde popularnosti. I ovde ne govorimo samo o uticajnim osobama, već i o svim zaposlenim ženama koje žele da izgledaju besprekorno, bez previše napora.

Najbolji deo je da ova punđa uvek izgleda elegantno, a potrebno vam je samo nekoliko minuta da napravite ovu frizuru. Punđa može biti napravljena na vrhu glave ili nisko u vratu, u zavisnosti od toga koja verzija vam bolje pristaje.

Sakupljamo kosu na vrh glave (ili u potiljku u zavisnosti od toga šta želimo postići), lagano povlačimo pramenove od glave da ih otpustimo, a zatim umotamo. Ovaj tretman je dovoljan da dočara stilsku, ali ne strogu frizuru, koja će odgovarati i prolećnim kaputima i letnjim haljinama.

Nemojte preterivati sa količinom preparata - efekat je lagan i neobavezan. Prskanjem laka lagano podignite pramenove kose prema gore, povlačeći ih od temena glave. Sledeći korak je nežno tapiranje kose i poslednji korak – uvijanje punđe i savijanje pramenova uz pomoć ukosnica. Jednostavno, zar ne?

#Frizura

'