separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Zablistajte sa idealnim karminom na usnama


Opšte je poznato da svaka žena ima svoju rutinu i kada je make up u pitanju, pa uopšte nije iznenađujuće što većina nas konstantno koristi iste proizvode za šminkanje, a najčešće jednu do dve nijanse ruža nosi u svom neseseru.


Ruž važi za jedan od najmoćnijih proizvoda, jer u svega par poteza može transformisati naš izgled. Čak i ako se odlučite za jednostavan i prirodan izgled, prava nijansa ruža ostaviće efektan utisak.  

Iako različiti make up look-ovi zahtevaju različit odabir nijanse ruža, ponekad je teško odabrati nijansu koja nam savršeno pristaje.  

Savršenu nijansu ruža možete odabrati tek kada odredite pod ton svoje kože. Ako niste sigurni kako da odredite isti, na dnevnom svetlu pogledajte koje su vam boje vene na ručnom zglobu. Plave i ljubičaste vene ukazuju na hladan pod ton, dok zelene ukazuju na topao. Ako ne možete da odredite tačnu boju svojih vena pod ton vaše kože je neutralan.  

Autor: Pixabay.com

Ako je pod ton vaše kože hladan, odaberite tamnije braon i ljubičaste nijanse ruža. Kada želite crveni ruž, birajte nijansu narandžastog pod tona, a zaboravite svetle nijanse ruža.  

Ako je pod ton vaše kože topao, ruževi crvenih i pink boja idealno će vam pristajati. Tamni tonovi ruža ne mogu se uklopiti u vaš prirodni izraz lica, pa se potrudite da ih izbegavate.  

Ako imate neutralan pod ton kože, sve nijanse ruža možete nositi u svome neseseru i svaka od njih besprekorno će vam pristajati.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti