separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

I MUŠKARCI U SRBIJI SVE ČEŠĆE IDU POD NOŽ ZBOG LEPOTE! Pink.rs otkriva koje su ESTETSKE OPERACIJE najpopularnije među pripadnicima jačeg pola


Mnogi muškarci uz pomoć estetske hirurgije žele da postignu što savršeniji izgled stomačnih mišića, a sve češće se odlučuju na korekciju kapaka, takozvanu bleferoplastiku i filovanje bora!


Borac za ljudska prava, direktor novosadske NVO "Sigurna pozicija" i poznato TV lice otkriva za Pink.rs da muškarci posećuju bolnice za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju u Srbiji zato što žude za što boljim izgledom! 

On ističe da je trend ulepšavanja plastičnim operacijama odavno zaludeo i muškarce, a našim čitaocima daje korisne savete:

- Najbolja kombinacija za dobar izgled je miks sporta, adevkatne ishrane i estetske hirurgije. Kada u teretani ne može da se postigne 100 - procentni uspeh, nastupa plastični hirurg. Isto važi i za lice - kada bore, uprkos nezi, postanu sve vidljivije nastupa estetski hirurg, koji svojim mezo-koktelima i hijaluronskim preparatima, primera radi, koži vraća svežinu - navodi Nestorović.

Autor: Promo

Kako dodaje, estetska hirurgija, više nije samo trend, koji nam stiže iz Holivuda, sa Majamija ili Brazila, već potreba i deo kulture života, bez obzira na pol i godine, a finansijski je dostupnija gotovo svakom zaposlenom čoveku u Srbiji.

- Usluge estetske hirurgije u Srbiji su povoljnije nego u zemljama Evropske unije – navodi naš sagovornik i otkriva u kojim godinama muškarci počinju da se zagledaju u ogledalu: 

- Muškarci se posle 30-tih i ranim 40-ima sve više odlučuju da posete estetskog hirurga. Najvažnija stvar je izabrati dobrog stručnjaka! - dodaje Nestorović o čijem izgledu brine naš čuveni plastični hirurg Milomir Gačević.

- Starost se ne može izbeći, ali se može znatno usporiti. Kao što u sportu treba imati edukovanog trenera, tako treba imati pravog profesionalca kada je u pitanju estetka hirurgija. Poverenje u lekara i mera da ne pretera u reoblikovanju određenog dela tela zapravo su najvažniji. Zlatna sredina je granica prirodnog izgleda. To je zapravo sredina između onoga što je bilo prvobitno stanje i izgleda posle intervencije. Muškarci se danas sve više odlučuju na korekciju kapaka, takozvanu bleferoplastiku, filovanje bora, ali i abdominoplastiku. Mnogi muškarci žele da postignu što savršeniji izgled stomačnih mišića uz pomoć estetske hirurgije, ali je sve stvar želja, ukusa i umerenosti – kaže naš sagovornik.

Autor: Promo

Kako kaže, Srbija je postala izuzetno popularna destinacija za one koji žele da se podvrgu plastičnim operacijama.  

- U Srbiji cveta medikal turizam i sve više stranaca dolazi da odradi tretmane, jer su najpovoljniji u Evropi, a po kvalitetu usluge ne zaosataju za onim u Švajcarskoj ili Nemačkoj. Mnogi stranci dolaze upravo u Srbiju, da postanu što atraktivniji – prvo sebi, svojoj boljoj polovini i poslovnom okruženju - istakao je Nestorović.

- Nekada je postojao samo jedan bog Adonis, a danas su oni svuda oko nas – kaže na kraju Dejan Nestorović, koji je niz godina radio kao stručni saradnik na Fakultetu za sport u Novom Sadu i usko je specijalizovan za oblikovnje tela. Govorio je o kulturi tela, estetici i zdravom životu, kao motivacioni trener, od Novog Sada preko Rima do Latinske Amerike. Bio je jedan od najboljih đaka najstarije Medicinske škole "Sestre Ninković’’u Kargujevcu, a stažirao je upravo u Centru za plastičnu hirurgiju.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti