AKTUELNO

Ko se još pridržava dijete kada je na odmoru?

Kraljica keto dijete Džena Džejmison pokazala je da je ipak samo ljudsko biće jer je odlučila da na odmoru malo da sebi oduška i zaboravi na dijetu čiji je veliki pobornik.

Džena je trenutno na odmoru u Meksiku i otkrila je svojim pratiocima na Instagramu da nije bilo lako istrajati u dijeti dok ste na odmoru.

- Ne zato što ovde nema dobre keto hrane, već zato što je u našim mozgovima urezano da su odmori za to da se prepustite, napisala je ona.

Priznala je da se malo prepustila, što je skroz ok. Priznala je da je pojela tanjir prženih krompirića, ribljih takosa, tortilja supu i čuro punjen sladoledom.

- Sigurna sam da se moja težina promenila, ali ne utiče to toliko na moje raspoloženje ili napredak, dodala je.

Ohrabrila je pobornike keto dijete da se ne plaše da tu i tamo malo “zgreše”. U septembru je objavila fotografiju na kojoj se pred njom vidi gomila preukusne hrane uz koju je napisala da kada želi da zgreši ona to radi baš onako kako treba.

Ipak, Džena je naglasila da namerava da ostane dosledna keto dijeti. Za nju, to znači post i ishranu koja se sastoji od avokada, jaja i sira za doručak, sa dosta mesa i salate za sledeće obroke.

- Poruka ove priče jeste da ne ograničavate sebe. Uživajte u životu, ali ne preterujte, napisal aje u poslednjem postu.

#Dijeta

#Lepota

'