AKTUELNO

Lep, izdržljiv, sjajan, napravljen kod kuće i bez lampe. Kako je to moguće?

Već nekoliko sezona u modi je manikir gel lakovima, jer nokti izgledaju lepo i sjajno, ali i jer dizajn traje dugo. Međutim, njihova upotreba, zahteva praksu, ultraljubičastu lampu i vreme. Jaki efekat gel lakova i lampe može negativno uticati na osetljivu ili oslabljenu nokatnu ploču.

Odlična alternativa je hibridni komplet bez lampe. Kako hibridni lak radi bez lampe?

Da bi se postigao trajan efekat, potrebno je kupiti hibridni lak i specijalni polirni/fiksirajući lak. Hibridni lakovi predstavljaju hemijski spoj klasičnih lakova i gel lakova i imaju „air dry“ sposobnost – odnosno suše se u dodiru sa vazduhom, bez potrebe za korišćenjem UV/LED lampe).

Nokti imaju gelast odsjaj i glatkoću bez potrebe UV lampe. Lakovi garantuju izdržljivost, boju i intenzivan sjaj do 7 dana. Nokti su zaštićeni od lomljenja, pucanja i prekomerne abrazije. Osim toga, naglašava se dubina boje. Lako se uklanjaju - skida se kao običan lak. Nokti izgledaju kao da su napravljeni u najboljem salonu lepote.

Kako napraviti hibridni manikir bez lampe?

Kao prvo, potrebno je da očistite temeljno nokatnu ploču, a zatim nanesite prvi sloj laka. Kada se osuši - sledeći sloj i vaš manikir je gotov!

#Nokti

'