separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Druga međunarodna konferencija lepote i zdravlja u Novom Sadu: Dejan Nestorović među uspešnim ženama


Druga međunarodna konferencija lepote i zdravlja "Inovativni projekti u bjuti industriji", pod pokroviteljstvom grada Novog Sada, održaće se 8. i 9. decembra u Master centru u Novom Sadu.


Grad Novi Sad izabran je da bude evropska prestonica kulture 2021. godine. U susret ovoj vrlo značajnoj godini za Srbiju, srpska Atina gotovo svakog dana obiluje velikim brojem kulturno-edukativnih sadržaja, koji su namenjeni sugrađanima i turistima.   

Dejan Nestorović, koji će otvoriti i voditi ovaj događaj kaže da je Novi Sad riznica kulturnih dešavanja, a jedna od vrlo značajnih međunarodnih manifestacija je upravo konferencija Lepote i zdravlja ,"IPBI" koja se ovog vikenda održava u Master centru Novog Sada.  

- Počastvovan sam što su me organizatori udostojili pozivom da vodim ovu, ne samo edukativanu, već i multikulturanu konferenciju u bjuti industriji i zdravlju, koja ima oko stotinu učesnika iz EU zemalja, Rusije Ukrajne. Većina učesnica diskusije i prezentacija su poslovno jake i uspešne žene. Najnovija dostignuća u savremenim trendovima 21. veka, koja stižu u Srbiju prezentovaće moderne i moćne žene na polju estetike, zdravlja i lepote. Ponosan sam na grad Novi Sad i našeg gradonačelnika Miloša Vučevića, koji ulaže mnogo u kulturna, moderna i edukativna dešavanja. Novi Sad je bio, jeste i biće predvorje kulture čitavog regiona - kaže Dejan Nestorović.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti