separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Hit u svetu: Baš dobar desert bez brašna i šećera


Ovaj desert nije teško napraviti.


Sastojci:

  • jaja
  • 2 pomorandže
  • 200 oraha, badema, lešnika ili kokosa
  • pola kašičice sode bikarbone

Za fil:

  • 100 grama crne čokolade
  • 200 ml neutralne pavlake za kuvanje

Priprema:

Pomorandže potopiti u rastvor sode bikarbone i ostaviti da odstoje oko pola sata. Kuvati ih dok ne omekšaju. Staviti ih u blender. Kad se dobro samelju, dodati jaja i samlevene orašaste plodove i malo sode bikarbone. Peći na 200 stepeni oko 20 minuta. Prokuvati pavlaku i dodati čokoladu. Kada se sve lepo rastopi preliti po kolaču.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti