separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

PRAVA GOZBA - Paprikaš na gurmanski način


Prvomajski praznici poznati su po dobrom jelu, a mi vam tim povodom predlažemo jedan zaista sjajan paprikaš.


Potrebno je:

400 g svinjetine

400 g junetine 

400 g jagnjetine

400 g piletine 

400 g teletine 

1 kg crvenog luka 

1 kg krompira 

6 šargarepa 

6 paprika 

250 g slanine 

so 

biber 

vegeta 

2 čena belog luka

lovorov list 

peršun 

2 čaše crnog vina

Priprema:

Krupnije iseći crveni luk i beli luk , a slaninu na krupnije komade. Propržiti na masti, zatim dodati krupno isečene paprike, lovorov list i meso isečeno na krupnije komade, začiniti vegetom, solju, biberom i sipati vodu. Nakon sat kuvanja dodati šargarepu i krompir, a nakon dva sata sipati vino. Pred kraj staviti peršun, kuvati više od tri sata, uz povremeno mešanje.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti