AKTUELNO

Zbog velikog interesovanja, Pink.rs nastavlja sa akcijom poklanjanja vrednih kuvara Ane Ćubele, za sve one koji žele da žive zdravo, hrane se zdravo i za koje hrono ishrana nije dijeta već način života.

U saradnji sa autorkom i izdavačkom kućom Vulkan, kao i prethodne nedelje, Pink.rs poklanja kuvar sa čarobnim receptima hrono blogerke Ane Ćubele – "Hrono slatkiši". Ove subote, najbrža je bila Branka Lazić koja je poslala tačan odgovor na pitanje "Koji zaslađivač ne podiže šećer u krvi". Budite uz nas i sledeće nedelje - nastavićemo sa nagradnim pitanjima!

Hrono režim preporučuje užinu za one koji nisu u restrikciji i dobra vest je da se slatkiši ne moraju izbegavati – samo je bitno da odaberemo prave namirnice i počastimo se u odgovarajuće vreme. Ova selekcija recepata obuhvata najrazličitije hrono predloge: od laganih voćnih kombinacija do raskošnih čokoladnih kolača, naravno pripremljenih prema dozvoljenim namirnicama. Kao ekstra dodatak, tu je i nekoliko „uljeza“, odnosno, recepata koji nisu baš 100% hrono, a koji će vam pomoći da najmanje pogrešite čak i kada se odlučite da malo "varate". A osim što su divnog ukusa, svi ovi slatkiši tako su lepi da predstavljaju i pravu vizuelnu poslasticu. Uživajte!

Autor: Pink.rs

#Ana Ćubela

#Pink.rs

#Poklon

#hrono ishrana

#knjiga

'