AKTUELNO

Zbog velikog interesovanja, Pink.rs nastavlja sa akcijom poklanjanja vrednih kuvara Ane Ćubele, za sve one koji žele da žive zdravo, hrane se zdravo i za koje hrono ishrana nije dijeta već način života.

Od sutra ujutru (sreda, 22. februar) pa svake srede naredne dve nedelje, Pink. rs pokloniće po jedan vredan hrono kuvar hrono blogerke Ane Ćubele. Sve tri srede, u saradnji sa autorkom i izdavačkom kućom Vulkan, poklanjaćemo kuvar sa čarobnim receptima za sve sladokusce - "Hrono slatkiši".

Hrono režim preporučuje užinu za one koji nisu u restrikciji i dobra vest je da se slatkiši ne moraju izbegavati – samo je bitno da odaberemo prave namirnice i počastimo se u odgovarajuće vreme. Ova selekcija recepata obuhvata najrazličitije hrono predloge: od laganih voćnih kombinacija do raskošnih čokoladnih kolača, naravno pripremljenih prema dozvoljenim namirnicama. Kao ekstra dodatak, tu je i nekoliko „uljeza“, odnosno, recepata koji nisu baš 100% hrono, a koji će vam pomoći da najmanje pogrešite čak i kada se odlučite da malo "varate". A osim što su divnog ukusa, svi ovi slatkiši tako su lepi da predstavljaju i pravu vizuelnu poslasticu. Uživajte!

Dovoljno je da sutra od 8 ujutru budete uz Pink.rs i kada objavimo vest na portalu pink.rs i fejsbuk grupi pink.rs, lajkujete i šerujete post, a tačan odgovor na pitanje pošaljete na naš imejl. Važno: Pitanje ćemo objaviti ujutru kao i imejl adresu, a najbrži će biti dobitnici, koje ćemo, kao i do sada, brzo kontaktirati. Pratite nas od ranih jutarnjih časova, možda baš vi osvojite Hrono slatkiše Ane Ćubele!

#Ana Ćubela

#Pink.rs

#Poklon

#hrono ishrana

'