separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Začinjena pohovana piletina - Hrskav ukus koji se ne zaboravlja!


Pripremite piletinu na ovaj način i uživajte u čaroliji ukusa.


Sastojci:

50 grama glatkog brašna

100 grama hlebnih mrvica

1 limun

šaka seckanog peršuna

1 jaje

4 fileta pilećih prsa

ulje

Priprema:

Pomešajte brašno i hlebne mrvice s pola seckanog peršuna i narendanom koricom od limuna.

U drugoj posudi razmutite jaje i posoliti ga i pobiberite.

Pileća prsa uvaljajte u smesu s mrvicama, pa u jaje i potom opet u mrvice.

Na zagrejanom ulju, pohujte na laganoj temperaturi panirana prsa dok ne dobiju lepu zlatnu boju s obe strane.

Poslužite toplo i posipajte preostalim seckanim peršunom!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti