AKTUELNO

Proverite šta je crna limunada i kako je pripremiti.

Crna limunada je jedno od najboljih pića za vruće vreme. Ovo je jednostavna limunada sa dodatkom aktivnog uglja koji možete kupiti u apoteci u obliku kapsula, a ova komponenta pripada grupi superhrane. Kako se ispostavilo, on ima mnoge druge osobine koje pozitivno utiču na naše telo. Aktivni ugalj napravljen od kokosa, treseta i drveta ima upijajuća svojstva i uklanja štetne materije i toksine iz organizma.

Crna limunada - svojstva

Zahvaljujući ispijanju crne limunade moguće je detoksikovati telo, boriti se protiv probavnih smetnji ili ublažiti probleme sa probavnim sistemom. Pored toga, ona je u stanju da ublaži efekte konzumiranja alkohola. Već nakon nekoliko nedelja možete videti poboljšanje probave, što rezultuje uklanjanjem nadutosti i osećajem sitosti. Zato je ovo odličan napitak za podršku gubitku težine.

Foto: Pixabay.com

Mogu li svi piti crnu limunadu?

Važno je zapamtiti da limunada ne samo da može ukloniti delovanje štetnih toksina, već i eliminisati učinak lekova. Zbog toga, treba paziti na dvosatni interval između uzimanja leka i ispijanja crne limunade. Od ovog napitka moraju odustati žene koje su trudne i doje, jer mogu ukloniti dragocene sastojke.

Crna limunada - recept

Sok od pola limuna ili limete Čaša mineralne ili kokosove vode Pola kašičice aktivnog uglja Opciono, može se dodati zaslađivač, npr. kašičica meda ili smeđi šećer Metod pripreme: U vodu dodajte sok od limuna i aktivni ugalj u prahu. Dobro promešati.

#Limun

'