separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Ukus će vas raspametiti: Hrskava pileća krilca sa parmezanom, maslacem i belim lukom!


Hrskava i ukusna piletina je uvek sjajan izbor za ručak, a ovaj recept krilaca postaće vam omiljeni


Sastojci:

450 grama pilećih krilaca

50 ml suncokretovog ulja

100 grama rastopljenog maslaca

4 čena belog luka

2 kašike naseckanog peršuna

70 grama narendanog parmezana

1 kašičica mlevene crvene paprike

so

biber

Priprema:

Zagrejte rernu na 220 Celzijusa. Krilca prelijte uljem, posolite ih i pobiberite. Pecite ih oko 50 minuta, gotovi su kad poprime zlatnu boju i postanu hrskava. U posudici pomešajte rastopljeni maslac, naseckani beli luk, peršun, parmezan i crvenu papriku. Umočite krilca u pripremljeni sos i vratite u rernu na još par minuta.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti