separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

UKUSNO: Sočna rebarca sa pomorandžom


Pomorandže mnogi poistovećuju sa raznim poslasticama, ali one se odlično kombinuju i u glavnim jelima.


Potrebno je: 1,5 kg svinjskih rebara, 3 pomorandže, senf, mešavina kurkume, soli i mlevenog bibera  

Nožem napravite rezove do polovine rebara, zatim začinite mešavinom kurkume i mlevenog bibera i dodajte soli po potrebi. Rebra stavite u foliju i pecite 90 minuta na 180 stepeni. 

Zatim otvorite foliju, četkicom premažite senf preko rebara, prelijte sokom od jedne i po pomorandže, a ostatak voća isecite na kolutove i poređajte preko mesa. Pecite još 20 minuta na 200 stepeni dok rebarca ne porumene. Jelo možete da ukrasite ruzmarinom.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti