AKTUELNO

Hala sportova je preuređena prema specifikaciji zahtevne produkcije.

- Donosimo najnovije ozvučenje, spektakularnu rasvetu i video animacije, a sviramo i Pink Floyd hitove koje do sada nismo izvodili - najavljuju članovi grupe "Brit Floyd" uoči sutrašnjeg koncerta u Hali sportova na Novom Beogradu.

Specijalno za tu priliku, Hala sportova je preuređena prema specifikaciji zahtevne produkcije - u parteru će biti posebna sedišta, koja će omogućiti prisutnima maksimalno uživanje u audio vizuelnom spektaklu, saopštili su organizatori.

- Ovo je naš najveći šou do sada, sa mnogo više lasera, pokretnog svetla i najnovijim video animacijama koje prate svaki Pink Floyd klasik - tvrdi gitarista Damian Darlington.

Iako proslavljaju 45 godina od izlaska albuma "The Dark Side Of The Moon", sviraće i numere koje do sada nisu izvodili.

- Možete očekivati potpuno drugačiju set listu od one koju smo imali prošlog puta u Beogradu. Biće tu hitova sa najvećih albuma - od "Medal" i "Wish You Were Here" do "The Wall" i "The Division Bell" - poručio je Darlington.

Kaže da je fasciniran činjenicom da srpska publika zna svaki stih svake pesme "Pink Floyd"-a.

- Insistirali smo da ponovo nastupimo u Beogradu, jer pamtim sjajnu atmosferu u publici i njenu strast i poštovanje prema muzici Pink Floyda. Vaši fanovi nas uvek lepo dočekaju i zajedno sa nama uživaju u Pink Floyd live izvođenju - istakao je Darlington.

#Hala Sportova

#koncert

'