AKTUELNO

Ulaznice su u prodaji po cenama od 990, 1.200, 1.500, 1.800 i 2.200 dinara.

Zahtevna produkcija predstave "Petar Pan na ledu" pristiže u Kombank arenu kako bi do petka, 23. decembra, sve bilo spremno za još jednu zimsku čaroliju.

Trenutno se u Arenu unosi i postavlja bogata rasveta sa više od 100 raznih reflektora koja će ovoj predstavi dati magični izgled zemlje Nedođije.

Priprema prostora i izlivanje leda dimenzije 20 puta 30 metara, počinje od srede i potrebno je do 48 sati da led bude pripremljen.

Prva proba klizača biće održana u jutarnjim časovima u petak, a za njom i generalna proba na kojoj će učestovati i srpski glumac Nikola Ranđelović koji će se naći u ulozi voditelja. Za glas Kapetana Kuke biće zadužen Dragan Vujić Vujke.

Bravure na ledu izvodiće više od 20 klizača u živopisnim kostimima.

Klizači koji dolaze u Beograd, imaju za sobom zavidne profesionalne karijere tako da će domaća publika videti Olega Aleknoviča, pobednika Kupa Rusije 2000. godine, Ekaterinu Bokij članicu UŠR i Ruskog nacionalnog klizačkog tima koja nosi šampionske titule sa juniorskog šampionata, Prvenstva Kanade, kao i Kupa Alpa i Kupa Rusije.

Predstaviće se i Svetlana Kuprina, članica Ruskog nacionalnog tima i pobednica Ruskog nacionalnog šampionata, kao i Valdis Mitals koji je kao član estonskog nacionalnog tima u dublu osvojio Evropsko i Svetsko prvenstvo.

"Petar Pan na ledu" igraće se od 23. do 25. decembra, a planirano je šest izvođanja.

Jake veze sa ruskim cirkusom uključile su u ove produkcije specijalne akrobatske efekte dajući novu dimenziju i uzbuđenje izvođenjima na ledu u krugu od 360 stepeni.

I. P.

#Kombank Arena

#Predstava

#kultura

'