AKTUELNO

Više od 35 hiljada ljudi posetilo je prvi Enter muzički festival u Topčideru organizovan u saradnji sa Opštinom Savski venac, a predsednica te opštine Irena Vujović najavila je da će manifestacija i sledeće godine biti održana na istom mestu.

Vujović je istakla da je ogromna posećenost festivala pop, rok, hip hop i elektronske muzike pokazatelj da je Beogradu potrebna muzička manifestacija koja će zadovoljiti sve muzičke ukuse i posetiocima pružiti priliku da se dobro zabave.

- Uz mnogo truda uspeli smo da napravimo ozbiljan muzički festival koji je već prve godine doživeo veliki uspeh. Sigurna sam da će u narednim godinama imati važnu ulogu i u privlačenju stranih turista - rekla je Vujović.

Ona je izrazila zadovoljstvo kompletnom organizacijom.

Foto: Promo

- Ono što je najvažnije festival je protekao u pozitivnoj atmosferi bez ijednog incidenta - naglasila je Vujović.

Zahvalila je Policijskoj stanici Savski venac, Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć, ŽŽ radnika Železnice Srbije, dobrovoljnim vatrogasnim društvima “Savski venac” i “Zemun Matica”, GSP-u koje je obezbedilo posebne linije za prevoz publike do festivala i ostalim gradskim službama koje su pomogle organizaciju događaja.

Foto: RTV Pink

Vujović je najavila da će Enter festival biti održan na istom mestu i sledeće godine i zahvalila generalnom sponzoru, kompaniji Dunav osiguranje, i ostalim prijateljima festivala koji su doprineli da Beograđani dobiju muzički festival kakav zaslužuju.

Festival Enter počeo je 28. juna pod sloganom "Oživi Enter", a posetioci su tokom tri dana uživali uz poznate hitove domaćih i stranih izvođača među kojima su Inna, Seeya, Akcent, Mary Nastas, Lee Leed, Iskaz, Ničim izazvan, Mortal Kombat, Point Blank, Surreal, Prti Bee Ge, Bjesovi, Bad Copy...

#Enter festival

#Irena Vujović

'