AKTUELNO

Kiša i hladnoća nisu uspele da pokvare raspoloženje!

Dočekali smo da i Beograd dobije svoj festival pop, rock, hip-hop, dance i electro muzike - ENTER, koji će se održati od 28. do 30 juna u Topčiderskom parku. Tokom sva tri festivalska dana posetioci mogu od 18 časovada uživaju u dobroj muzici i savršenom ambijentu, a kapije festivala se zatvaraju u 4 sata za one najvernije koji dočekaju zoru u jednom od poznatijih beogradskih parkova.

Kapije Enter festivala danas su se otvorile u 18 časova sa parolom "Oživi Enter", a redovi uzbuđenih fanova su nestrpljivo čekali da stanu ispred bine i uživaju uz poznate hitove elektronske i rock muzike, domaćih i stranih izvođača među kojima su Inna, Seeya, Akcent, Iskaz, Ničim izazvan, Mary Nastas, Lee Leed, kao i nastupi poznatih di-džejeva.

Foto: Promo

Festivalski prostor je smešten od Topčiderske ulice, pa do kraja parka ka mostu na Adi. Takođe, podeljen je na zone. U okviru Festivala je FUN ZONA sa velikom binom gde se održava glavni muzički događaj, zatim FOOD & DRINK zona sa mnoštvom štandova, VIP ZONA, i CHILL ZONA za one koji požele malo odmora od gužve glavnog događaja. Ono što je privuklo mnoge, jeste besplatan ulaz za zagarantovano dobar provod.

Topčiderski park je bio prepun, a hiljade gledaoca su uživali uz bitove elektronske muzike sa osmehom na licu do ranih jutarnjih časova.

Foto: Promo

Svakako najveća senzacija je rumunska pop zvezda Inna koju naša publika već decenijama unazad sluša, a bez sumnje njen nastup je prava pravcata poslastica za domaće fanove.

Sutra, 29. juna nas takođe očekuje dobar provod, a festival će nositi parolu "Doživi enter" i biće posvećen je uglavnom pop, rock i hip-hop ritmu koji privlači i stariju i mlađu publiku. U najlepšem parku u Beogradu, nastupiće Demo bendovi, Irish Stew, IrieFM, Bjesovi, Bad Copy, FOX, COBY.

U subotu, 30. juna je i vrhunac dobar provoda, kada će na vrhuncu biti parola festivala "Preživi enter", a muzika hip hop i rock biće više posvećena mlađoj publici. Nastupaće Sassja, Point Blank, Bvana, Struka, Prti Bee Gee, Pero Defformero, Mortal Kombat, Surreal i drugi. S obzirom da će svako veče posle ponoći nastupati DJ-evi, poslednji sati biće usmereni ka obožavateljima electro zvuka.

Foto: Promo

Enter festival podržala je Opština Savski venac i Turistička organizacija Savski venac, a generalni sponzor festivala je Kompanija "Dunav osiguranje".

Enter festival obećava mnogo, a verujemo da se nećete ni vi usuditi da propustite mesto dobrog provoda, odličnog ambijenta i još bolje muzike.

Pročitajte još: ONI NISU ZABORAVILI LAKIJA I ILIJU ČVOROVIĆA - U čast velikanu: Dani Bate Stojkovića u Vrnjačkoj Banji od 10. do 13. avgusta!

#Beograd

#Enter festival

#Festival

'