AKTUELNO

U Beogradu je sinoć otvoren 27. Beogradski letnji festival BELEF u koga će biti održano 25 raznovrsnih kulturnih dogadaja, od čega 12 koncerata klasične i zabavne muzike.

Na svečanom otvaranju u Kombank dvorani prisutni imali priliku da čuju koncert "Summer Reunion" međunarodnog orkestra i hora Prodidži sa dirigentkinjom Džin Fu. Prethodno je u foajeu dvorane, kao uvod u otvaranje festivala, održan performans igrača Instituta za umetničku igru.

BELEF će trajati do 15. jula, a otvorila ga je gradska sekretarka za kulturu Ivona Jevtić koja je rekla da je pripremljen raznovrstan program u okviru koga će biti održano 25 različitih kulturnih sadržaja.

Od toga će biti sedam koncerata zabavne muzike, navela je ona i dodala da će posetioci imati priliku da vide nastup Lene Kovačevih, grupa "Neverne bebe", "Orthodox Celts"...

- Pet koncerata klasične muzike koji će biti održani u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, dve izložbe, dva događaja za najmlađe sugrađane, muzički i baletski performansi i još mnogo toga - navela je Jevtić i pozvala sve da dođu na BELEF.

Pročitajte još: HOR 'ALEKSANDROV' u Beogradu: Besplatni koncert večeras ispred Hrama Svetog Save

#BELEF

#Beograd

'