separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

ROK KONCERT ZA KRAJ ŠKOLSKE GODINE U OŠ RADOJE DOMANOVIĆ


ROK BEND “PROFUNNY” (PROFANI), KOJI SU OSNOVALI DIREKTOR I NASTAVNICI OŠ “RADOJE DOMANOVIĆ” sa Novog Beograda, će 11-tu godinu zaredom održati rok koncert, kojim će iz škole ispratiti osmake i obeležiti kraj školske godine.


Ovo je treća godina kako će koncert biti održan u dvorištu škole, tako da osim učenika i roditelja na koncert dolaze i stanari iz okolnih zgrada i blokova, te svi zajedno uživaju u odličnoj muzici.

KONCERT ĆE BITI ODRŽAN U ČETVRTAK 14. JUNA OD 19.30 sati u dvorištu škole, a tom prilikom “Profani” će uz podršku profesionalnih muzičara i sadašnjih i bivših učenika škole izvesti više od 20 domaćih i stranih hitova, koje su odabrali mali maturanti. Novobeogradskim blokom 28 će odzvanjati kultni rok hitovi Električnog orgazma, Discipline kičme, Riblje Čorbe, Bajage, Filma, Guns’n’Roses, ali i hitovi legendarne “YU GRUPE”, A PODRŠKU ĆE IM DATI BRAĆA DRAGI I ŽIKA JELIĆ. Na zahtev učenika koncertu će prisustvovati i njihova omiljena glumica DRAGANA MIĆALOVIĆ.

Autor: Promo

Članovi benda “Profani” su: direktor škole Goran Šobotović-gitara, učiteljica Snežana Stamenić-vokal, nastavnik fizičkog Ronald Anžur-perkusionista, gitare će svirati gimnazijalci i studenti - bivši učenici škole, a pevaće i učiteljice i učenici škole.

Inače, OŠ "Radoje Domanović" je ove godine za svoj rad ocenjena najvišim ocenama Ministarstva prosvete na svim poljima, a želja nastavnika je da njihovi učenici uz rock’n’roll proslave odlazak iz osnovne škole, da nastave da slušaju kvalitetnu muziku i budu ponosni na školu koju su završili.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti