separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

LETO NA ADI ZA OSOBE SA INVALIDITETOM: Sutra se održava manifestacija DrugAčiji 2018! (FOTO)


Cilj ove manifestacije je da osobama sa invaliditetom poboljša psihofizičko stanje bavljenjem sportsko-rekreativnim aktivnostima u prirodi.


"Centar za nove ideje", u partnerstvu sa Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograd, u četvrtak 7. juna organizuju manifestaciju "DrugAčiji 2018". Ovom manifestacijom se otvara "Leto na Adi za osobe sa invaliditetom", a organizuju se na Adi Ciganiliji sa početkom u 10 časova, u Terpijskom vrtu i na terenima za osobe sa invaliditetom.

Autor: Promo

Autor: Promo

Cilj ove manifestacije je da osobama sa invaliditetom poboljša psihofizičko stanje bavljenjem sportsko-rekreativnim aktivnostima u prirodi. Na svečanom otvaranju prisutnim učesnicima obratiće se promoter projekta, legenda jugoslovenske i srpske atletike, gospodin Nenad Stekić. Manifestaciju "DrugAčiji 2018" će svečano otvoriti državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nenad Nerić. Učesnicima će se obratiti i Goran Kasum, profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, kao i Goran Šehović iz "Centra za nove ideje" i predstavnik Paraolimpijskog komiteta.

Program učesnicima pruža mogućnost takmičenja u raznim disciplinama koje su prilagođene osobama sa invaliditetom - šah, košarka u kolicima, stoni tenis, pikad i boćanje za osobe sa invaliditetom, a predviđeni su i joga čas i promocija sedeće odbojke.

Autor: Promo

Program sa satnicom

9:45 - 10:00 - Okupljanje učesnika

10:05 - 10:20 - Pozdravni govor i svečano otvaranje

10:30 - 12:30 - Inkluzivna šahovska simultanka (Terapijski vrt)

10:30 - 12:00 - Program na košarkaškom terenu (otvaranje košarkaškog terena za košarkaše u kolicima)

10:30 - 12:00 - Pikado turnir za osobe sa invaliditetom

10:30 - 12:15 - Turnir u boćanju za osobe sa invaliditetom

10:30 - 12:30 - Turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom Tokom dana će biti organizovan i joga čas za osobe sa invaliditetom

Za više informacija javite se na telefone 063 682 282 i 064 809 7891, na e-mail cenibeograd@yahoo.com ili posetite sajt www.cenibeograd.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti