separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

Ostvarite popuste na sve projekcije i doživite nezaboravno filmsko putovanje


Ponedeljak je u renoviranom Domu sindikata - Kombank dvorani od sada rezervisan za popuste na filmsku zabavu. Pod nazivom „Filmski ponedeljak“, svakog prvog radnog dana u nedelji u novom ambijentu možete ostvariti popuste na cenu karata za sve projekcije.


Za sve posetioce omogućen je i besplatan Loyality program namenjen svim generacijama. Film klub ( Namenjen je svim ljubiteljima bioskopa i filmske umetnosti, koji od svog omiljenog bioskopa očekuju više); Porodični klub (Namenjen je porodicama sa decom do 13 godina, a ostvaruje se popust za celu porodicu); Teen klub (Namenjen je osobama od 14 do 19 godina i omogućava brojne popuste i pogodnosti za posetioce bioskopa ) Senior klub ( Namenjen osobama starijim od 55 godina)

Autor: Promo

Svoje filmske idole posetioci će moći da gledaju u najsavremenije opremljenim salama koje su napravljene po poslednjim parametrima audio i vizuelnog identiteta.

Projektor u Velikoj sali BARCO 4K HFR, predstavlja najnoviji standard za produkciju slike u visokoj rezoluciji. Ostalih 5 sala su opremljene NEC laserskim projektorima.

Filmovi se u svim salama prikazuju sa posebnog SILVER SCREEN platna, koji omogućava kristalnu i jasnu sliku.

Sala 6, nekadašnja sala 2, je prva sala u Srbiji koja poseduje DOLBY ATMOS zvuk. To garantuje nezaboravan audio doživljaj.

Sedišta u svim salama napravljena su od specijalih materijala garantuju udobnost i posetiocima će omogućiti da se osećaju kao kod kuće.

Podsetimo,na rekonstrukciji Doma sinidkata radilo se čitavih 10 meseci, a uloženo je blizu 4,5 miliona evra.

Autor: Promo

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti