AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Najbolji provod i mnogo plesa očekuje sve zaljubljenike u igru na „Državnom prvenstvu u latino plesovima“ koje, sada već tradicionalno, organizuje plesna škola „Dare to dance“ na čelu sa poznatim koreografom i plesačem, Ivanom Mileusnićem, ovoga puta, 2. juna u „Belexpo centru“.

Foto: Promo

Voditeljka Sanja Marinković, glumica Lena Bogdanović, voditelj Milan Kalinić i mnogi drugi, prošle godine oprobali su se u latino plesovima na ovom prestižnom takmičenju, a ove godine će to biti neke nove, poznate ličnosti.

Foto: Promo

Državno prvenstvo u latino plesovima i ovoga puta podržaće Ministarstvo sporta i omladine, Fondacija princeze Katarine Karađorđević kao i mnogi prijatelji, sponzori i donatori. Program će voditi prepoznatljiva televizijska lica Dragana Kosjerina i Marija Veljković. Posebno iznenađenje biće revija domaćeg brenda koju će, između ostalih, nositi popularna manekenka Bojana Krsmanović.

Foto: Instagram

O predstojećem takmičenju i značaju ove manifestacije govori i organizator Ivan Mileusnić koji svaki put okupi veliki broj ličnosti iz javnog života, ali i najuspešnije plesače sveta:

Ponosan sam što treću godinu zaredom uspevamo da organizujemo jedno od najaktraktivnijih i najbitnijh takmičenja u sportskom plesu. Mnogo sam srećan što zahvaljujući ovakvim događajima ples postaje sve popularniji kod nas i to prepoznaje i sve veći broj medija i kompanija koji nam pružaju podršku da iz godine u godinu budemo sve ozbiljniji i bliži svetu. Budžet organizacije prvenstva je najveći do sada pa svim učesnicima i publici obećavamo kvalitetan i bogat program, mnogo zabave, iznenađenja ali i nagrada – izjavio je Mileusnić.

Foto: Promo

Takmičenje će ove godine uveličati i trostruki svetski prvaci i latino-američkim plesovima, Marius Andrei Balana i Kristina Mušenska. Oni će se revijalno predstaviti u finalnom delu takmičenja.

Autor: Pink.rs

#ples

'