separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

BRKOVI objavili novi singl ODLAZIM! (VIDEO)


Popularni zagrebački turbo-pank-folk bend “Brkovi” pored brojnih uspešnih koncerata koje održavaju širom regiona, vredno rade i na novim pesmama.


Posle singlova „Boli me“ i „Sudbina“ koje su izdali prošle godine, „Brkovi“ su danas objavili NOVI SINGL “ODLAZIM”. Pesma je mekšeg zvuka i odmah je snimljen i spot, u kojem se inače ne pojavljuju članovi benda.

- Autor pesme sam ja i spot sam takođe odmah zamislio u glavi. Spot je snimao naš prijatelj Mario Borščak. Glavnu i jedinu ulogu je igrao nama najdraži hrvatski glumac Krešimir Mikić. Upoznali smo se ranije kad smo sarađivali na filmu „72 dana“ Danila Šerbedžije. Krešo je naš prijatelj i prava ljudina - rekao je SHAMSO 69 i dodao: 

Autor: Promo

- Osim toga vrhunski je glumac. Savršeno je preneo emociju ogorčenosti koju muškarac oseća kada želi napustiti vezu i dotadašnji život, te zauvek nestati iz svoje okoline.

Do 3. NOVEMBRA, KADA ĆE U BEOGRADSKOJ HALI SPORTOVA održati svoj veliki samostalni koncert, „Brkovi“ za fanove pripremaju još iznenađenja, s obzirom da u narednih šest meseci neće nastupati u Beogradu i okolini.

Karte za koncert mogu da se kupe u svim prodajnim objektima Eventima, DD Ticketsa i Gigs Tixa, a trenutna cena karte je 1.000 dinara odnosno 1.250 dinara za fan pit.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti