AKTUELNO

Po interesovanju publike definitivno najiščekivanija žurka predstojeće sezone počinje u subotu, 14. aprila, u zgradi bivšeg 'Kluza' (Masarikova 5 u potkrovlju).

Najeminentnijih imena domaće alternativne scene  će - u jednoj noći, umesto u standardnom formatu benda, nastupiti u ulozi disk džokeja.

Za gramofonima BUKE! smenjivaće se: Cane (Partibrejkers, Škrtice), DJ Njegova Ekselencija Crni Zub (Disciplin A Kitschme), Gile (Električni orgazam),Vikler (Bad Copy), Vuča (Darkwood Dub. Minilinija), Vukašin (irieFM), Kojot (Hornsman Coyote, ex Eyesburn), Vasil Hadžimanov, Oliver Nektarijević (Kanda, Kodža i Nebojša) i Rambo Amadeus.

Oduševljenje događajem podjednako dele publika i učesnici. Neki od njih uveliko "pakuju" muziku za svoje setove.

DJ Njegova Ekselencija Crni Zub (Disciplin A Kitschme): Jimi Hendrix - Johnny B. Goode

Mislim da je BUKA! SADA! odličan događaj na kojoj će muzičari moći da se predstave publici u drugačijem svetlu nego obično. To će biti prilika da publika zaviri u ukus svakog od nas ponaosob, i da vidi koja je to muzika koja nas inspiriše i kreativno pokreće. Ujedno mislim da će to biti i odlična zabava za sve, i za nas koji ćemo puštati muziku i za publiku koja bude došla - Gile (Električni orgazam).
Dopada mi se ideja da muzičari preuzmu ulogu DJ-a a posebno mi se dopada što ću zajedno sa Vukašinom podeliti scenu na ovaj način. Smislili smo da ipak i odsviramo po koji ton uz muziku koju puštamo. Izbor će biti raznovrstan ali uglavnom baziran na muzici afrikanaca i afroamerikanaca. Muzici sa dosta ritma uz koju ce moći da se đuska ali i na druge načine uživa - Vasil Hadžimanov.

KOOL & THE GANG

Mahmoud Fadl - Nubian Walk

MeShell Ndegeocello + Yerba Buena! featuring Ron Blake

The Meters - Cissy Strut

Događaj Buka!Sada! je jedinstvena prlika da mladi vide znamenite beogradske muzičare na okupu, ali ovaj put u ulozi disk džokeja. Proverite kakvu muziku puštaju oni koji prave muziku. Hmmm, interesantno...- Vuča (Darkwood Dub, Minilinija).

Minilinija - Hot Dub

Puštaću minimal tehno, dub step, drum and base udružene sa mojim semplovima koje godinama sakupljam - Rambo Amadeus.
Verujem da će to biti noć najbolje muzike. Nismo ovo do sada radili, biće inspirativno. Muzika koju publika može da očekuje od mene na ovoj zabavi je - DUB - Kojot (Hornsman Coyote, ex Eyesburn).
Mislim dobro, puštam muziku koju najviše volim, koja je u okvirima rokenrola a veoma raznovrsna. Opisao sam koncept događaja osobi sa kojom sam bio u trenutku kad sam dobio poziv da učestvujem, i ona je bila u fazonu: "E, to je žurka na koju bih sigurno došla!", a njeno mišljenje zaista cenim -  Oliver Nektarijević (Kanda, Kodža i Nebojša).

BUKA! SADA! je nastala upravo s ciljem da promoviše te vrednosti i muziku čije je postojanje ostavilo neizbrisiv trag u istoriji rokenrola čitavog regiona.

BUKA! SADA! je svojevrsno putovanje upravo kroz esenciju rokenrola i svega što on predstavlja, kao i različitih muzičkih uticaja koji su formirali sve ove izvođače.

BUKA! SADA! je okupila lideri kultnih sastava koji će se svojim muzičkim izborom, u ulozi disk džokeja (na dve bine), predstaviti publici.

VAŽNO: Karte će biti u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima od ponedeljka 26.februara:

Promotivni kontigent 200 ulaznica po ceni od 1.000 RSD

Regularna cena ulaznice 1.200 RSD do nedelje 8.aprila

Od ponedeljka 9.aprila 1.500 RSD

Cena ulaznice na vratima 1.800 RSD

Ne propustite ultimativnu žurku sezone !

#Rok

#koncert

'