AKTUELNO

Njegova iznenadna smrt iznenadila je mnoge.

Nebojša Glogovac, koji je preminuo prethodne noći na pulmologiji Kliničkog centra Srbije, gde je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja primljen pre dva dana, glavna je vest u današnjim medijima.

Foto: YouTube screenshot

Javnost je potresena ovom ovešću, što dokazuje i činjenica da su komšije i Beograđani tokom celog dana dolazili do njegove zgrade, gde su ostavljali cveće.

Večeras su i u Jugoslovenskom dramskom pozorištu mnogi građani prestonice odlučili da se upisu u knjigu žalosti koja je bila postavljena u hol i na taj način odaju počast glumcu koji je otišao u legendu.

Foto: Pink.rs

Osim toga, mnogi studenti koji su bili u Glogovčevoj klasi, posetili su učinicu u kojoj im je držao časove kako bi se prisetili veličanstvenih trenutaka koje su tamo sa njim proživeli.

Podsećanja radi, Nebojša je 24. januara ove godine hitno primljen u bolnicu i smešten na Institut za onkologiju, gde je proveo nekoliko dana, posle čega je pušten na kućno lečenje.

Ipak, pre dva dana stanje mu se pogoršalo, pa je sinoć preminuo u 49. godini, ostavivši za sabom troje dece, sinove Miloša i Gavrila, koje je dobio u braku sa slikarkom Minom Glogovac, kao i šesnaestomesečnu ćerku Sunčicu koju je dobio sa Milicom Šćepanović.

Foto: Pink.rs

Autor: V. T.

#Nebojša Glogovac

#Smrt

'