AKTUELNO

Od 19. do 23. februara (11.00 – 15.00) biće organizovane besplatne radionice „Znanjem do cilja“ za sticanje znanja iz oblasti pokretanja sopstvenog biznisa.

Grad Beograd u saradnji sa Savetom za zapošljavanje organizuje besplatne radionice za sve građane koji žele da dobiju neophodne informacije i elementarno znanje za osnivanje, upravljanje i finansiranje svoje poslovne ideje.

Predsednik Saveta za zapošljavanje Grada Beograda Dragomir Petronijević poziva sve sugrađane da se prijave na radionice „Znanjem do cilja“ i steknu neophodna znanja i veštine za prvi korak u svetu preduzetništva.

– Ponosni smo na činjenicu da su naše radionice postale novi proizvod u gradu Beogradu, a više od 15.000 lica je pohađalo neki vid programa Saveta za zapošljavanje – rekao je Petronijević.

Znanjem do cilja – informacije

Svi zainteresovani mogu da se jave Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima („Beokom servis“) svakog radnog dana od 7.00 do 22.00 kako bi ostavili podatke na brojeve telefona: 0800-110-011 za pozive iz fiksne telefonije Telekoma ili 011/ 3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Radionice će se u ponedeljak i utorak, 19. i 20. februara, održati u sali 6 u Privrednoj komori Srbije (Kneza Miloša 12), u sredu, 21. februara, u sali u suterenu Doma omladine Beograda (Makedonska 22), u četvrtak u sali 10 zgrade Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6, a u petak, 23. februara, u Starom dvoru (Dragoslava Jovanovića 2).

Program radionica „Znanjem do cilja“ sprovodi Savet za zapošljavanje Grada Beograda u skladu sa usvojenim Akcionim planom zapošljavanja Grada Beograda za 2018. godinu.

#Posao

#kultura

'