AKTUELNO

Pred vratima ministra kulture našle su se pozorišna glumica i folk pevačica. Cilj im je isti – žele nacionalnu penziju.

Urnebesna komedija „Ne može nam niko ništa“ za koju je scenario napisao novinar Vanja Bulić, igraće se večeras u Milanovcu.

Pred vratima ministra kulture našle su se pozorišna glumica i folk pevačica. Cilj im je isti – žele nacionalnu penziju.

Foto: Pink.rs/Printscreen youtube

- Dok čekaju da se gospođa ministarka vrati sa višečasovne pauze dve javne ličnosti nadmeću se ko je od njih bolji umetnik, kaže za Pink Vanja Bulić. On naglašava da dve Srbije koje je opisao imaju ista stremljenja ali ih na različit način ostvaruju.

- I jedna i druga streme ka Evropi ali su potpuno različite. U tom sudaru dolazi do toliko komičnih situacija i što je bliže realnosti to je smešnije. To je priča o dve Srbije pri čemu je jedna puna prostote a druga je intelektualna Srbija, u kojoj ljudi malo drugačije razmišljaju, kaže Bulić.

Predstava „Rialiti obračun“, takođe prema scenariju Vanje Bulića, igraće se takođe danas u Barajevu. Dvoje učesnika rialiti šoua, Kokana i Švaba, posle izlaska iz rialitija nastavljaju da žive u svakodnevnom životu kao što su to radili na televiziji.

Nesporazum nastaje, kada se u njihov život umeša vremešni biznismen, Anđelko, koji živi po pravilima novog srpskog poretka, smatrajući da je sve dozvoljeno onome ko ima pare i moć. U sudaru svakodnevne i virtuelne stvarnosti, vrcaju varnice koje izazivaju i smeh i suze.

#Pozorište

#Predstava

#Vanja Bulić

'