AKTUELNO

Kolege i prijatelji izuzetno teško podnose ovaj gubitak..

Ne postoji osoba koju sinoć nije potresla vest da nas je zauvek napustio legendarni Ljubiša Samardžić. Ova informacija posebno je pogodila njegove kolege, a ujedno i prijatelje, koji su svoju tugu podelili i na društvenim mrežama. Jedan od prvih koji se oglasio ovim tužnim povodom bio je dramaturg Siniša Kovačević.

Ni glumica Ljiljana Blagojević ni njena ćerka, takođe glumica, Kalina Kovačević nisu štedele reči opisivavši koliku bol osećaju povodom gubitka svog velikog prijatelja i sjajnog kolege.

Milena Vasić je na svom Instagram nalogu objavila staru fotografiju na kojoj je zagrljena sa preminulim glumcem, dok je u opisu napisala srceparajuću poruku.

Hvala za svaku lekciju, hvala za svaku priliku, za sve radosti, nagrade, putovanja ,za druženja, za smeh, hvala za sve ono sto je ostalo i sve ono sto ćemo pamtiti i sećati se... Čast mi je bila. Laku noć Ljubiša - napisala je Milena povodom ovog bolnog događaja.

- A sad - adio... Počivaj u miru, kolega. Bilo je prelepo poznavati te, igrati sa tobom. "I ko zna kad, i ko zna gde" - napisao je Dragan Marinković Maca, dok je poslednji pozdrav Samardžiću putem društvenih mreža uputio i pop pevač Sergej Ćetković.

Ovaj veliki gubitak pogodio je, osim Ljubišinih kolega, i sve ostale koje je uveseljavala njegova harizmatična pojava, zasmejavala i rastuživala njegova perfektna gluma kao i sve one koji su stasali uz njegove mnogobrojne uloge.

Autor: L. Bursać

#Ljubiša Samardžić

'