AKTUELNO

Za ovogodišnju Gitarijadu, prema navodima organizatora, vlada veliko interesovanje publike iz zemlje i regiona, posebno za nastup benda "The Cult".

Tradicionalna zaječarska 51. Gitarijada počeće danas na Kraljevici, a u revijalnom delu prve večeri sviraće "Riblja čorba", "Bajaga i Instruktori" i "Psihobilje", najavili su organizatori.

Foto: www.gitarijada.org/Promo

Pročitajte još: NEZAOBILAZNO MESTO DOBROG LETNJEG PROVODA: Zagrevanje za Belgrade Beer Fest na Adi Ciganliji!

U takmičarskom programu predstaviće se prve i druge večeri po 10 demobendova, od kojih će 1. jula biti izabran najbolji.

Foto: www.gitarijada.org/Promo

Prvi put u Srbiji iste večeri sviraće "Bajaga i Instruktori" i "Riblja čorba", dok će 30. juna publika imati priliku da čuje slavni britanski bend "The Cult" koji u Zaječar dolazi u okviru turneje na kojoj promoviše aktuelni album "Hidden City".

Foto: www.gitarijada.org/Promo

Druge večeri Gitarijade sviraće i njeni prošlogodišnji pobednici "Hadži prodane duše", kao i Dejan Cukić i "Spori ritam bend".

Foto: www.gitarijada.org/Promo

Hedlajner poslednje večeri Gitarijade biće škotski bend "Nazareth", a tu su i "Genarcija 5" i zaječarski sastav "Huti Ota Tre".

Foto: www.gitarijada.org/Promo

Organizator je obezbedio i besplatan rok kamp za fanove, "All Night After Party" i niz pratećih manifestacija u Zaječaru.

#Bend

#Gitarijada

#Gosti

#Zaječar

'