AKTUELNO

Za odlično raspoloženje i festivalsku atmosferu svim danima osim ponedeljka, pobrinuće se odlični muzičari.

Odlično zagrevanje za Belgrade Beer Fest protekle dve godine bila je manifestacija Beer Garden na Adi Ciganliji, koja je postala nezaobilazno mesto letnjeg provoda u Beogradu.

Tako će biti i ovog leta od 7. do 30. jula, kada će Beograđani i njihovi gosti, vrele letnje dane i večeri moći da provedu u pivskoj bašti, smeštenoj u prirodnom hladu, na već dobro poznatoj lokaciji popularnog beogradskog kupališta. Treći Beer Garden biće otvoren svakog dana od 17 časova do ponoći, a glavni akcenat je stavljen na omiljeni napitak – pivo.

Foto: Promo

Posetioci će moći da uživaju u ukusima preko 100 vrsta piva, među kojima izdvajamo domaća zanatska piva, koja inače mogu da se nađu samo u specijalizovanim pabovima. Ljubitelji sve popularnijeg "craft" pokreta pivarstva biće u prilici, da na jednom mestu, probaju najbolje ukuse kojima mogu da se pohvale male pivnice u Srbiji.

Za odlično raspoloženje i festivalsku atmosferu svim danima osim ponedeljka, pobrinuće se odlični muzičari, koji tokom godine stvaraju najbolju atmosferu u prestoničkim klubovima.

Foto: Promo

Muzički program će biti podeljen u dva segmenta

Od 18 do 20h u okviru programa "Gardensi", gosti Beer Gardena će moći da uživaju i u zvucima bluza, rokenrola, domaćih i stranih hitova, koje će svirati bendovi predvođeni jednim od najboljih bluz gitarista i majstora akustike, Nenadom Zlatanovićem, Vojislavom Đukićem Kokijem i Dejanom Vozlićem.

Za sjajan večernji provod od 21:30 do 23:30h, biće zaduženi poznati klupski i cover bendovi poput "King Size", "Plutonia", "Witch 1", "Prorok", "Supermensi", "Evillution", "Pot" i "Dram", koji će svirati najaktuelnije i evergrin hitove domaće i strane pop rock scene.

Manifestaciju Beer Garden prethodnih godina je posetilo više od sto hiljada ljudi koji su uživali u najnovijim pivskim ukusima i brojnim muzičkim koncertima, pa je uz kids, pet i bike friendly, Beer Garden pružao osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti. Tako će biti i ove godine u bašti dobre zabave, koja svojim gostima nudi beg od gradske vreline i prijatno mesto za druženje sa prijateljima. Ovu, sada već kultnu manifestaciju, koja se upisala na mapu letnjeg provoda Beograda, sa nestrpljenjem očekuju naši sugrađani i mnogobrojni gosti našeg grada.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Ada Ciganlija

#Belgrade Beer Fest

#Festival

'