AKTUELNO

Pevačica iz Srbije imala je čast da zapeva pred legendarnim britanskim muzičarom.

Naša pevačica Jelena Krstić 2000. godine preselila se iz rodnog Kovina u Austriju, u kojoj je završila džez akademiju u Gracu, a već godinama živi i radi kao vokalni trener i pevačica u Beču. Do sada je ostvarila brojne uspehe na polju muzike, a poslednji u nizu dogodio se pre nekoliko dana.

Foto: Privatna arhiva

Jelena je, naime, zajedno sa legendarnim Hose Felisijanom nastupila na prestižnoj manifestaciji "Polar prize Award" na kojoj svake godine u Štokholmu švedski kraljevski bračnu par dodeljuje prestižne muzičke nagrade po jednom svetskom muzičaru iz žanrova klasike, džeza i pop/roka, a ove godine nagrada je otišla u ruke čuvenog Stinga, koji je izrazio želju da uživo čuje baš našu pevačicu i Hosea Felisijana.

Foto: Privatna arhiva

- Nisam mogla da pretpostavim da ću pevati Stingu i švedskoj kraljevskoj porodici, ali sam iskreno priželjkivala i verovala da će doći dan kada ću ga upoznati i zapevati sa njim - priznala je Jelena za Pink.rs, a potom otkrila kakav je osećaj uživo izvoditi Stingov hit pred njim.

Foto: Youtube

Osećaj je bio neopisiv, predivan! Sve vreme dok sam pevala zahvaljivala sam se Gospodu na ovom daru i potpuno sam uživala u momentu i muzici koju je uz Hosea i mene izvodila Kraljevska filharmonija - izjavila je Jelena.

Foto: Privatna arhiva

Hose Felisijano i Jelena Krstić izveli su numere "Living in the wolrd" i "Every breath you take" i oduševili čuvenog Stinga, a kako su zvučali poslušajte u nastavku:

D. Tanasijević

#Jelena Krstić

#Kovin

#Srbija

#pevačica

'