AKTUELNO

Zvanično Državno prvenstvo u najatraktivnijim latino-američkim plesovima održaće se 4. juna, u Belexpocentru pod organizacijom Plesnog kluba "DARE TO DANCE", Plesnog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta.

Ceo događaj je pod generalnim pokroviteljstvom fondacije Princeze Katarine Karađorđević.

Za titulu Državnog prvaka nadmetaće se najbolji plesni parovi i takmičari iz cele Srbije u tri starosne kategorije: omladinskoj, starijoj omladinskoj i seniorskoj kategoriji.

Foto: Promo

Za najmlađu pionirsku i mlađeomladinsku kategoriju istog dana održaće se Kup Srbije u Latino-Američkim plesovima, a tokom celog dana pre kvalifikacionog dela Kupa i Državnog prvenstva Srbije publika će imati priliku da prati kvalifikacioni turnir za sve kategorije i takmičarske discipline Prve i Super lige, najavili su organizatori.

Foto: Promo

Veliko finale u 20 sati otvoriće gospodin Nebojša Stojanović, direktor Gradskog centra za fizički kulturu "Stari DIF", a kao uvertira finalnog dela uslediće revija Tamare Nikolić Karić i njene kolekcije "Lux To Go" nakon čega će mlada dizajnerka i model zajedno sa ostalom VIP ličnostima Lenom Bogdanović, Ivanom Mihailovićem, Milanom Kalinićem, Irinom Vukotić, Katarinom Šišmanović, Vanesom Šokčić, Slađanom Ivanišević nastupiti u specijalnom revijalnom nastupu spremanom posebno za ovu priliku.

Domaćin finalne večeri biće naša poznata novinarka i voditeljka Sanja Marinković, navodi se u saopštenju.

Foto: Promo

-Srećan sam što već drugu godinu za redom naš Plesni klub "DARE TO DANCE " organizuje jedno od najbitnijih nacionalnih takmičenja. Ove godine sasvim sigurno pomeramo granice u organizaciji i zaista pravimo pravi spektakl. Zahvan sam svim prijateljima, donatorima i sponzorima koji su prepoznali našu energiju, elan i mnogo nam pomogli da ostvarimo sve ono sto smo zamislili. Takmičari, ali i celokupna publika ce imati priliku da osim u najboljem plesu u zemlji, uziva i u mnogobrojnim nagradama i iznenadjenjima tokom celog dana. Zahvalan sam svim našim prijateljima i ličnostima koji nam pomažu u propagandi i popularizaciji plesa kao sporta. U velikom finalu ce nastupiti i mnoga poznata TV lica i to u vrlo atraktivnim koreografijama. Mi smo se usudili da odemo korak dalje u odnosu na pre a pozivam sve da se 04. Juna zajedno sa nama druže i uživaju u plesnoj magiji! - rekao je Ivan Mileusnić, profesionalni plesač, član Upravnog odbora Plesnog saveza Srbije i jedan od osnivača Plesnog kluba "Dare to Dance".

#Beograd

#Prvenstvo

'