AKTUELNO

Putujte kroz vreme na festivalu trans muzike koji traje pet dana, od 8. do 12. juna.

Šumska bajka, koja je pre dve godine počela, sa ciljem da okupi “hipike”, ljubitelje šume i trans muzike, ove godine se nastavlja u još boljem izdanju na jednoj od najekstravagantnijih lokacija u Srbiji.

Odsečeni od sveta , na obali bistre reke , okruženi gustom šumom , brdima, visokim stablima starim više od 200 godina i mističnom Ribničkom pećinom , bićete u prilici da zajedno ispisujete stranice istorije trans muzike.

Uživaćete u spoju etno i urbanog, tradicionalnog i modernog, staromodnog i futurističkog zvuka koji će vas povesti na nezaboravno putovanje kroz vreme.

Glavni akteri ove bajke su izvođači, izdavačke kuće i umetničke organizacije iz 25 zemalja koji će predstaviti najrazličitije žanrove kao što su: Etno trance, Psychedelic trance, Morning trance, Ambient, Chill out, Dub, Alternative… Na FOREST FEST-u nastupiće svetske zvezde: E-Mantra (Altar records), ASKARI (Dacru rec.), ELEUSYN (JOOF rec.), TROPICAL BLEYAGE (Dacru rec.), NIGHT HEX (Suntrip rec.)... i mnogi drugi poznati izvođači.

Upustite se u avanturu i provedite 5 dana pod zvezdanim nebom uživajući u prelepom ambijentu i beskrajnim mogućnostima koje nudi ova fantastična destinacija : kampovanje pored reke, obilazak Ribničke i Šalitrene pećine, Kumove česme i brojnih znamenitosti.

Za turiste i one koji žele da probaju srpske specijalitete i upoznaju sa načinom života na selu, moguće je noćenje u seoskim domaćinstvima.

Karte za FOREST FEST koji traje od 8. do 12. juna,  do kraja maja mogu se nabaviti po promotivnoj ceni od 2.200 dinara (18e) u WIN WIN maloprodajnim objektima širom Srbije ili putem sajta www.ddtickets.rs . U cenu ulaznice uključeno je kamp mesto na samoj obali reke, besplatan parking, pristup Spomeniku prirode Ribnica i ulaz na svih pet dana festivala.

Za sva dodatna pitanja kao i informacije o prevozu koji će biti organizovan iz pojedinih gradova, posetite Web stranicu www.forestfest.rs .

#Festival

#Mionica

'