AKTUELNO

Svesna sam da smo uigrani bend, ali naravno, uvek spremamo nešto posebno za Beograd, rekla je Remi, pevačica ove grupe.

Popularni hrvatski bend "Elemental" održaće samostalni koncert u subotu, 6. maja od 21h u sali "Amerikana" beogradskog Doma omladine, a kao predgrupa nastupiće takođe popularni hip-hop izvođač "Kandžija&Gole Žene".

Grupa "Elemental" iza sebe ima brojne nastupe u srpskoj prestonici, a svaki put beogradskoj publici prirede noć za pamćenje.

Foto: Promo

Najbolji „element“ njihovog stvaralaštva je iskrenost i potreba da ukažu na to da svi mladi ljudi sa ovih prostora imaju iste probleme i da je potrebno da se povežu, poštuju i cene. Zato im je veoma važno da sa publikom imaju odličnu komunikaciju i prenesu pozitivne stavove koje zastupaju.

Osećam čisto uzbuđenje! Mnogo mi je stalo da zabavimo publiku i da im prezentujemo novi album "Tijelo" u najboljem svetlu. Ovo nam je prvi veliki samostalni koncert u Beogradu, inače smo uvek bili u manjim klubovima. Sad smo zagrizli više i to ćemo opravdati. Svesna sam da smo uigrani bend, ali naravno, uvek spremamo nešto posebno za Beograd. Tako će biti i ovaj put. Mislim da će koncert biti poprilično dug, ispod dva sata sigurno nećemo svirati - rekla je harizmatična Mirela Priselac Remi, pevačica ove popularne grupe.

Foto: Promo

Kao uvod u beogradski koncert, "Elemental" je objavio spot za pesmu "Ništa", koja je prva na MTV top listama u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, a pesma "Goli i bosi" je već dostigla više od dva miliona pregleda.

Foto: Promo

Sala "Amerikana" otvoriće svoja vrata za publiku već od 20h, a ulaznice za nastup ova dva odlična benda, koji su se na brojnim nastupima u regionu dokazali kao vrhunski koncertni bendovi, mogu se kupiti na biletarnici DD Ticketsa, u Win Win radnjama i na dan koncerta na blagajni Doma omladine.

Autor: Pink.rs

#Bend

#Dom omladine

#Elemental

#koncert

'