AKTUELNO

Ana & The Changes će u petak 4. oktobra održati veliki beogradski koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda, a kojim se i završava ovogodišnje izdanje veoma uspešne muzičke konferencije Indirekt.

Od 21.00h će nastupiti specijalni gosti rumunski alternativni bend Byron, koji ima dugogodišnju, izuzetno uspešnu karijeru i brojne nastupe na scenama širom Evrope. Den Bajron je bio i gost na prvom singlu sa novog albuma, tako da će pesmu „Take my hand“ prvi put zajedno izvesti pred beogradskom publikom.

Foto: Danilo Mijatović

Album „Differences“ je objavljen pre mesec dana, tako da su poklonici Anine muzike, koja je na ovom albumu obogaćena različitostima senzibiliteta članova benda koji su žanrovski i oblikovali pesme, imali dovoljno vremena da se pripreme za uživanje u novim pesmama.

- Na ovom koncertu ćemo sa publikom podeliti naš, na neki način novi, manje akustični zvuk nego što je bio do sada. Radujemo se što ćemo prvi put uživo da sviramo pesme sa novog albuma baš pred beogradskom publikom. Važno nam je što će nam se pridružiti bubnjar Marko Benini, koji je sa nama kreirao i snimao album, a posebno mi je drago što ću pored sebe, u ulozi bek vokala, imati koleginice Ivanu Vukmirović i Nevenu Filipović - izjavila je Ana Ćurčin i dodala da će na ovom koncertu bend biti u najširem sastavu do sada, a pored Ane i bek vokala, na bini će biti i Goran Antović – klavijature, Marko Cvetković – bas, Marko Benini - bubanj, Miloš Šikman – perkusije.

Foto: Danilo Mijatović

Ulaznice se još uvek mogu kupiti na blagajni Doma omladine, kao i na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs po ceni od 800, a na dan koncerta 1.000 dinara.

#Dom omladine

'