separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

Zlatan šut Aleksandra Radojičića: Poznati glumac na večitom derbiju (FOTO)


Prvi dan ovogodišnje „Nušićijade” pod sloganom „Varoš spava, al badava” obeležila je revijalna fudbalska utakmica koju je početnim udarcem otvorio popularni glumac Aleksandar Radojičić.


Aplauzi i uzvici oduševljenja odjekivali su Javorovim stadionom, a stariji Ivanjičani prisetili su se da je pre pola veka borba večitih rivala „Gornje i Donje Male” bila pravi spektakl za ljubitelje sporta i sve građane ovog planinskog gradića.

Radojičić je izazvao osmehe i oduševljenje družeći se sa Ivanjičanima, a njegov prvi udarac bio je itekako precizan.

- Ovakve kulturne manifestacije su od krucijalnog značaja kako bi očuvali nacionalna blaga, naročito u današnje vreme kad se malo pažnje posvećuje kulturi. Zato je Nušićijada danas još značajnija jer služi da podigne duh i kulturnu svest naroda - rekao je Aleksandar Radojičić za agenciju RINA.

Autor: RINA

U Ivanjici će naredna tri dana biti obojena kulturnim dešavanjima, što posebno raduje mladog glumca.

- U Beogradu ima dosta ovakvih dešavanja, ali je bitno da ih bude i širom Srbije. Ja sam iz ovih krajeva i volim ovde da se vratim i volim da vidim mlade koji su ostali ovde da žive - izjavio je Radojičić.

Organizator događaja Aleksandra Cukavac ističe da je posebnu draž sportskom performansu dalo učešće istaknutog glumca Aleksandra Radojičića, s obzirom na njegove izuzetno zapažene uloge, ali i to da je jedan od najpoznatijih promotera zdravog stila života među mladima.

Autor: RINA

Učešće Radojičića predstavlja jedinstveni spoj umetnosti i sporta. Poslali smo poruku da čuvamo od zaborava period od pre pola veka kada je Ivanjičanima igra bila jedina razonoda. “Derbi Gornje i Donje male”, bio je važan, jer su igrači koji bi se pokazali u borbi dobijali šansu da zaigraju za „FK Javor”, najstariji fudbalski klub u Srbiji - rekla je Cukavac.

U šaljivom meču „Gornje” i „Donje male” takmičila se ekipa ivanjičkih veterana protiv ženske ekipe fudbalskog kluba „Rad”.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti