AKTUELNO

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil. Portal Pink.rs nagrađuje najvernije čitaoce kartama za premijeru.

Portal Pink.rs u saradnji sa distribucijom Taramount film nagrađuje najvernije čitaoce sa 3x2 karte za premijeru filma ''Pedeset nijansi mračnije'' u centru ''Sava'', 8. februara u 20:30 sati, a sve što treba da uradite jeste da među prvima tačno odgovorite na pitanje:"Kako se zove brat Kristijana Greja?" i pravi odgovor pošaljete na e-mail adresu webredakcija@pink.rs, i lajkujete Fejsbuk post u okviru kojeg će biti postovan ovaj članak.  Ponuđeni odgovori jesu:

a) Hoze

b) Viktor

c) Eliot

Tačan odgovor će vas odvesti na premijeru svetskog filmskog hita. Dobitnici karata biće obavešteni mejlom.

Foto: Promo

''Pedeset nijansi mračnije'' režira Džejms Foli, a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.

Foto: Promo

U nastavku filma se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Bela Hitkot i Erik Džonson.

Foto: Promo

A radnja filma će vas ostaviti bez daha! Naime, kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u ''Pedeset nijansi mračnije'', drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena ''Pedeset nijansi''. Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem.

Foto: Promo

Premijera filma ''Pedeset nijansi mračnije'' održati 8. februara u centru ''Sava'' i bioskopima Cineplexx (UŠĆE Shopping Center, Delta City, Niš, Kragujevac Plaza, Mne Delta City Podgorica i Priština), Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad, Zrenjanin i Pančevo), Vilin Grad Niš, Kupina Film Niš, LM Šabac, Art (Užice), Cadmus Cineplex i Kino ABC Priština.

Karte za premijerne termine su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa. Karte za premijeru filma ''Pedeset nijansi mračnije'' možete kupiti i preko Eventima.

Požurite i obezbedite najbolja mesta na vreme, najbolji provod, u pedeset nijansi, vas 8. februara čeka samo u bioskopima!

Karte se preuzimaju na info-pultu "Sava centra" pola sata pre projekcije. Projekcija počinje u 20:30 časova.

Autor: B. R.

#Pedeset nijansi mračnije

'