AKTUELNO

Ovo su događaji koje ne smete propustiti.

3. februar - CRTAČI, IZLAGAČI I UMETNICI: Večeras počinje FIJUK SAJAM

U strogom centru grada, u CUK Imago (Dečanska 14) večeras će od 17 časova, biće održan novi Fijuk sajam. Na ovoj manifestaciji koja se održava jednom mesečno skupljaju se mali nezavisni izdavači, crtači i razni drugi umetnici i izlagači. Oni će i ovoga puta svoje unikatne radove predstaviti i ponuditi po sniženim, sajamskim cenama.

Foto: Pixabay.com

3. do 5. februara - Premijera lutkarske predstave ASKA I VUK

Foto: Pixabay.com

U Malom pozorištu „Duško Radović“, 3. februara od 20 časova premijerno će biti izvedena lutkarska predstava za decu „Aska i vuk“, koja je rađena po motivima pripovetke Iva Andrića. Predstava uz pomoć lutkarstva, muzike, pokreta i slike priča priču o nasilju i o tome kako ga zaustaviti u svakodnevici u našim školama, od školskog dvorišta gde bezazleno nasilje počinje pa sve do učionice.

4. februar - Božidarac: Koncert za rođendan Boba Marlija

Programom najavljenim za sutra u Centru za kulturu Božidarac beogradska publika obeležava, u okviru festivala Vračar Rocks, rođendan legendarnog Boba Marlija. Na koncertu Marliju u čast nastupiće dva benda – Bob Marley Tribute by Dečja Radost i Smoke’n’Soul. Bob Marley Tribute bend Dečja Radost je najbolji regionalni Marli tribjut bend, a grupa Smoke’n’Soul, koju beogradska publika dugo nije bila u prilici da vidi uživo.

Foto: Wikipedia

4. februar - Koncert Nemanje Radulovića sutra u Kolarčevoj zadužbini

Foto: Printscreen Youtube

Suta od 21 čas, Miško Plavi će održati po prvi put u Beogradu „Tokyo koncert“. Direktno iz Japana, gde ga očekuje čak osam koncerata, od kojih su dva već rasprodata, Miško Plavi nastupiće pred domaćom publikom, ali za razliku od dosadašnjih nastupa, sviraće poseban program sa osvrtom na srpsku i balkansku muziku, koji obično svira samo u Japanu.

4. februar - SPEKTAKL DIREKTNO IZ JAPANA: Miško Plavi pred beogradskom publikom

Koncertom iz ciklusa "Kolarac tvoj svet muzike" pod nazivom "Nemanja i prijatelji", sutra će biti proslavljeno 85 godina Velike dvorane Kolarčeve zadužbine. Proslavljeni violinista Nemanja Radulović će na ovom koncertu nastupiti zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnicima i prijateljima sa kojima deli scenu - orkestrom "Double Sens", violinistkinjom Tijanom Milošević, violončelistkinjom Majom Bogdanović i pijanistkinjom Lor Favr Kan.

Foto: Wikipedia

J. Stanković

#Događaji

#Događaji iz oblasti kulture | nauke i umetnosti

#kultura

'